Så fixar du baby shower

baby showerEn bebis är på väg och den blivande mamman ska firas! En klassisk baby shower brukar man framför allt ha när den förstfödda ska komma, men många behåller traditionen även för tvåan. Ofta är det en överraskning för den blivande mamman. Här kommer vi med tips på dekorationer, teman och presenter till bebisen.

Att anordna en baby shower är kul och öppnar upp för mycket kreativitet. Börja med att välja ut fina baby shower dekorationer att pynta med, och låt sedan allt gå i samma tema. Duka upp en liten kakbuffé till gästerna och dra igång några anordnade lekar som vännerna och mamman kan underhålla sig med. Här kan du läsa några handfasta tips om du är helt ny på baby shower-fronten.

Fler baby shower tips

Festen är fixad, men vad ska man nu ge till den blivande mamman i present? Många förväntar sig det klassiska blöjtornet, andra vill ha presentkort på någon fin klädaffär och några vill ha en liten låda med smått och gott i. Här finns 10 tips på unika presenter du kan ge till den blivande mamman, som definitivt kommer uppskattas! Både saker till bebisen och till mamman är accepterat. Tänk rekreativt för mamman och praktiskt för barnet.

Även den här guiden till vad du kan bjuda på att äta och olika teman att inspireras av är användbar för den som anordnar en baby shower.

Baby shower brukar man hålla i slutet av graviditeten, runt vecka 30. Kom ihåg att inte lägga den för sent! Det kan vara ett barn som har lite mer bråttom än andra. Skulle det hända är det väl förresten inte hela världen? Fira hemkomsten med samma upplägg!

Här kommer ett klipp från en baby shower för ytterligare inspiration. Lycka till!