Doppresenter till en prins eller prinsessa

Idag får vi hurra för en alldeles särskilt släkt i Sverige som just idag har utökats ytterligare! Nämligen familjen Bernadotte. Grattis till Madeleine och Chris, som fått en dotter. Då passar det väl utmärkt i att fundera ut spännande doppresenter som finns ute på nätet idag? Varför inte låta din egen släkt fira ett dop på ett kungligt sätt? Men vad ger man i doppresent till en prinsessa?

Det kanske bästa tipset för ett riktigt speciellt nytt liv är att titta på doppresent från BondeofSweden.se. De säljer fantastiska, silverprydda skrin av olika slag, även klassiska presenter som skedar och andra hantverk. Varför spara på krutet? Behandla den som ska döpas som den höghet den faktiskt är, för alla nära och kära som kommer få följa det lilla livet.

Fira med presenter i silver

Att skänka en doppresent är verkligen något som kräver extra omsorg och tanke. När vi får läsa så roliga nyheter som att Chris och Madeleine fått en dotter blir man ju alldeles inspirerad själv. Varför inte ge något extra fint och värdefullt till utökningen? Silverpläderade speldosor och prinsessvagnar är helt rätt för vår älskade tillökning. Ni kanske själva har silverskedar därhemma som var från när ni döptes, men tänk att få ha fått något du kan låta stå framme, som en vacker prydnad?

I DN kan vi läsa om att när kungligheter föds hålls te deum, en kyrklig ceremoni som innefattar bröllop, dop och födelsedagar. Vi slår ett slag för att släktens tillökning, låt varje nytt liv i din släkt bli något alldeles särskilt välkomnat. Kungliga födslar lockar till och med statsministern att lyckoönska, men inte ska vi vanliga människor fira med silver när våra små hjärtan föds?